Pembaca Setia

Khamis, 7 Oktober 2010

SIIHIR DAVID COPPERFIELD MALAYSIA?


Sepasang suami isteri yang berniaga di sebuah kedai runcit mengadu selalu kehilangan duit dalam tempoh yang agak lama.Setiap hari mesti hilang,jumlahnya tidak tetap ,ada kalanya dua ratus,empat ratus atau kadang-kadang lima puluh ringgit sahaja.Wang tetap hilang walaupun diikat atau diasingkan ke dalam bekas yang lain bertutup. Biasanya toyollah yang punya kerja!?.Kehilangan sentiasa berlaku di waktu petang sahaja sekitar pukul tiga di waktu giliran isteri menjaga kedai.Pada sebelah paginya sewaktu giliran suaminya tidak pula berlaku kehilangan wang.

Dipendekkan cerita saya melakukan ruqyah air mineral untuk dibuat spray di kedai . Semasa pembacaan ruqyah didapati isterinya tiba-tiba terbatuk-batuk berulang kali. Setelah menekan beberapa poin refleksologi di kaki dan tangan didapati ada gangguan kepada si isteri tetapi tidak kuat sampai mengakibatkan sakit,tetapi mungkin cukup untuk menyebabkannya tidak nampak orang yang mengambil duit.

Hipotesisnya : Si isteri disihir tetapi tidak sakit,hanya sekadar tidak nampak orang yang datang mengambil duit,bukan toyol- hampir sama dengan sihir yang menyebabkan kedai tidak nampak
tetapi diupgredkan aplikasinya.Wallahu a'lam