Pembaca Setia

Selasa, 26 Julai 2016

KERJA BEKAM JANA PENDAPATAN

---------------------------------------
DUIT SEMAKIN KECIL !!!
---------------------------------------

✅Inflasi yang berterusan
✅Harga barangan,petrol dan tol semakin naik
✅Duit di poket sentiasa habis bila tengah bulan
✅Tekanan hidup/stress mula menjelma
.
.
SOLUSI ??

✅Jimatkan perbelanjaan
✅Tambahkan pendapatan
.
.
👍BIZ SAMPINGAN👍

✔Buat HOME SPA dirumah untuk rawatan bekam INCALL
✔Sediakan GPS dan kenderaan untuk MOBILE BEKAM kerumah pelanggan OUTCALL
.
.
👏SERTAI KURSUS BEKAM 31/7/2016 AHAD👏

✔Lokasi Pusat Terapi Syifa Section 7 Shah Alam Ahad ini 9pagi-1.30thari RM300
✔Teori dan praktikal bekam
✔Nota,peralatan bekam dan sijil diberikan
✔Amalan ruqyah,kerezkian dan juga sistem pemasaran turut didedahkan

📞Sebarang pertanyaan kursus sila wasap
010 5339160
010 5339160
010 5339160

Isnin, 25 Julai 2016

RUMAH RASA LAIN MACAM ???


✔Rumah diganggu pelbagai gangguan
✔Anak kecil kerap menangis dan mata pandang keatas
✔Baru pindah rumah
✔Banyak halangan untuk berubat ke pusat rawatan
✔Terjumpa objek sihir
✔Kerap melihat lembaga
✔Makanan cepat basi
✔Kerap dengar bunyi guli atas syiling
✔Kerap dengar bunyi orang alih perabot di atas syiling

👏Rawatan terapi ruqyah terus ketempat anda bagi kawasan seluruh SELANGOR/KL

📞Sebarang pertanyaan wasap
013 3475449
013 3475449
013 3475449

TUNGGU KAT UMAH JER !!!


✅Khidmat bekam terus kerumah anda
✅Untuk wanita/suami isteri/family
✅Caj rm5/cup
✅Terhad untuk kawasan KL/SEL/SBN
✅Rawatan dijamin P&C
✅Semua peralatan bekam disteril
✅Jarum bekam pakai buang
✅Raikan sunnah bekam untuk badan kekal sihat
✅Transport charges percuma

📞Sebarang pertanyaan bekam wasap
019 4512568
019 4512568
019 4512568

Ahad, 24 Julai 2016

SANTAU TUJU PEMBUNUH SENYAP

✔Mangsa menderita seperti batuk kering,sesak nafas dan miang badan.
✔Badan susut tidak bermaya.
✔Angkara dendam kesumat/irihati.
✔Jika dibiarkan boleh menemui ajal/berhenti kerja/perceraian.
.
.
✔Minum air kelapa dan mandi air kelapa juga dapat mengawal sihir santau dari terus merebak.
✔Dapatkan terapi ruqyah dari perawat islam yang berdekatan.
.
.
✔Bayaran ikhlas hati.
✔Rawatan dijamin P&C.

📞Sebarang pertanyaan wasap
019 3079883
019 3079883
019 3079883

Sabtu, 23 Julai 2016

BEKAM JUGA MAMPU MENSTABILKAN PARAS GULA BAGI KES DIABETES

✔Disyorkan berbekam 2 minggu sekali secara konsisten.
✔Mengambil herba sunnah Habatus Sawda setiap hari secara konsisten.

👍Sebarang pertanyaan bekam wasap 019 3079883.

Rabu, 20 Julai 2016

PETANDA SINONIM GANGGUAN JIN 1


✔Kerap sakit kepala lepas asar keatas.

Cara mengatasinya sendiri ialah mandi dengan 4kg ais selepas waktu asar atau datang ke pusat rawatan untuk terapi ruqyah dengan perawat.

📞Sebarang rawatan wasap 019 3079883.

PETANDA SINONIM GANGGUAN JIN 1


✔Kerap sakit kepala lepas asar keatas.

Cara mengatasinya sendiri ialah mandi dengan 4kg ais selepas waktu asar atau datang ke pusat rawatan untuk terapi ruqyah dengan perawar.

📞Sebarang rawatan wasap 019 3079883.

SIHIR ISTIHADAH

✔Pendarahan haid wanita
✔Melebihi 15 hari
✔Makan ubat klinikal tetap berlaku pendarahan
✔Tidur kerap terjaga
✔Mimpi menakutkan

📞Sebarang rawatan sila wasap 019 3079883.

Selasa, 19 Julai 2016

SANTAU OH SANTAU

✔Sakit tekak/hilang suara
✔Batuk kering berpanjangan
✔Badan lemah
✔Susah tidur mlm
✔Tekak rasa panas
✔Kuku warna gelap
✔Sakit dada
✔Badan miang/gatal
✔Susut berat badan

📞Jika anda mengalami salahsatu simptom diatas sila datang buat rawatan,wasap 019 3079883.

Isnin, 18 Julai 2016

TARIKH SUNNAH BERBEKAM KEMBALI LAGI

✔Tarikh sunnah jatuh pada 17,19 & 21 Syawal
✔Kuantiti darah kotor keluar secara maksima
✔Jangan makan berat sebelum berbekam

📞Sebarang pertanyaan wasap 019 3079883

Sabtu, 16 Julai 2016

KHIDMAT RAWATAN JARAK JAUH

✔Kaedah solat hajat dan ruqyah pada gambar.
✔Merawat kes gangguan jin bagi pesakit yang ada halangan untuk datang ke pusat rawatan.
✔Masalah rumahtangga yang ada unsur gangguan jin sahaja.
✔Masalah terkena sihir pengaseh sehingga tidak pulang kerumah dan sebagainya.
✔Sebarang kes selain diatas sila datang berhadapan ke pusat rawatan.
✔Mahar rawatan RM30 sahaja.
✔Kos mahar adalah sebagai ganti upah masa perawat dan risiko serang balas dari bomoh/jin.

📞Sebarang pertanyaan wasap 019 3079883.

Isnin, 11 Julai 2016

PETANDA GANGGUAN JIN..

1. Sakit kepala selepas waktu asar keatas.
2. Badan terasa berat dan malas.
3. Sukar mendapat jodoh.
4. Badan terasa bisa-bisa.
5. Sakit ketika ziarah orang meninggal.
6. Sukar tidur malam.
7. Sakit pinggang tanpa sebab.
8. Sakit dada bila waktu asar keatas.
9. Mimpi melihat binatang seperti ular dan sebagainya.
10. Bermimpi bayi atau menyusukan bayi.
11. Bermimpi di tempat tinggi.
12. Bermimpi di tempat yang kotor.
13. Sakit anggota badan tertentu seperti kaki selepas waktu asar.
14. Ada terasa benda bergerak dibawah kulit.
15. Bayi kerap menangis.
16. Suami isteri kerap bertengkar walau perkara kecil.
17. Sayang melampau-lampau pada orang yang baru dikenali.
18. Malas beribadat.
19. Nyanyuk ketika usia lanjut.
20. Panas baran.
21. Sikap berubah secara mendadak.
22. Gelisah dan panas ditengkuk bila dengar al-quran.
23. Suka melakukan tabiat buruk.
24. Kerap sendawa bila mendengar al-quran.
25. Kerap keguguran.
26. Gagal melakukan hubungan kelamin.
27. Mengantuk bila dengar al-quran.
28. Bermimpi seram yang menakutkan.
29. Darah haid turun lebih 15 hari.
30. Batuk yang berpanjangan.
31. Selalu ditindih ketika tidur.
32. Kuat berangan.
33. Terlalu rasa rendah diri dan tidak berkeyakinan.
34. Nafsu seksual yang melampau.
35. Selalu melihat kelibat dirumah.
36. Terasa diri selalu diperhatikan.
37. Mandul.
38. Kerap mendengar sesuatu bisikan.
39. Melihat jin secara terus.
40. Sakit mental atau gila.

📞Sebarang pertanyaan wasap 019 3079883..

Khamis, 30 Jun 2016

PUSAT RAWATAN TUTUP SEMINGGU

👍Pusat rawatan tutup mulai Ahad ini 5 petang 3 Julai selama seminggu dan buka semula Isnin 11 pagi bersamaan 11 Julai.

👏Selamat hari raya diucapkan.

Rabu, 22 Jun 2016

TARIKH SUNNAH BERBEKAM KEMBALI LAGI

👍Tarikh sunnah berbekam kembali lagi iaitu 17,19 & 21 Ramadhan.Jom sama-sama meraikan sunnah di bulan Ramadhan mulia ini.

📞Sebarang pertanyaan wasap 019 3079883.

Isnin, 20 Jun 2016

JOM KAMBING GOLEK..

👍Team kambing golek Pusat Terapi Syifa beraksi petang ini di Icon City Sg Way..mercik

📞Sebarang pertanyaan/order wasap 018 3223020 terhad kawasan Lembah Klang shj.

Ahad, 19 Jun 2016

SIHIR FACEBOOK

✔Penyihir download gambar kita dari facebook dan puja guna mantera syaitan dari jauh.

✔Ada yang berkenalan melalui facebook lalu berjumpa,si penyihir mencalit minyak atau memberi barang pakai atau juga memberi minum/makanan yang ada unsur sihir.

✔Pesakit yang terkena sihir begini akan mula sakit tulang belakang,sakit pinggang,sakit kepala lepas waktu asar keatas serta sukar tidur malam.Pesakit juga akan mula teringat dan kasih pada seseorang yang baru dikenali serta bergaduh/panas dengan pasangan sedia ada.

✔Pesakit boleh mendapatkan rawatan ruqyah secara berhadapan/jarak jauh untuk menawarkan kes sihir sebegini.

✔Lazimkan beramal kursi dan 3qul tiap2 lepas solat dan juga keluar rumah untuk perisai diri.

📞Sebarang pertanyaan wasap 019 3079883.

RAYA DAH DEKAT JOM ORDER KAMBING GOLEK

✔Terus grill kerumah masing-masing sekitar Lembah Klang.

✔Resepi perap yang lazat dan istimewa.

✔Sesuai untuk pelbagai jamuan/acara.

✔Lokasi sekitar Lembah Klang.

✔Harga berpatutan.

📞Sebarang pertanyaan wasap 018 3223020 Utz Hannis.

Rabu, 15 Jun 2016

BULAN PUASA ADA GANGGUAN JUGA KER

Ada, tapi sifat gangguan tu agak lemah sedikit berbanding bulan-bulan selain ramadhan.Punca utama gangguan adalah sifat rohani pesakit sendiri yang lemah dan kurang mengingat Allah (zikrullah).

Selasa, 14 Jun 2016

BENTENG DARI GANGGUAN JIN

✔Solat 5 waktu
✔Amal kursi dan 3 qul selepas solat
✔Wirid ya hayyu ya qoyyum 1000x jika uzur
✔Memakai haruman kasturi

Isnin, 13 Jun 2016

JOM BEKAM BETIS

Kaedah bekam betis mampu merawat masalah kebas-kebas betis.

👍Sebarang pertanyaan wasap 019 3079883.

Isnin, 6 Jun 2016

ULAMA BERBEZA PENDAPAT TENTANG DI BELENGGU SYAITAN BULAN RAMADHAN

Rawatan Ruqyah untuk Merawati Pesakit Gangguan Syaitan. Masih juga terdapat gangguan sihir di bulan puasa yang terdiri daripada jin-jin yang lemah.Para ulama berbeza pendapat tentang maksud dibelenggu para syaitan.

1. Pandangan daripada Ibn Hajar al-‘Asqalani yang menukilkan daripada al-Halimiy: “ Maksud dibelenggu atau dirantai itu mengandungi makna para syaitan tidak dapat untuk sampai melakukan fitnah (menggoda) kepada umat Islam sepertimana diluar bulan Ramadhan. Ini disebabkan umat Islam ketika itu sedang menyibukkan diri dengan ibadah puasa yang berperanan melemahkan syahwat, dan mereka sibuk dengan membaca al-Quran dan berzikir.

2. Menurut pandangan Imam As-Syafie pula : “ hanya jin dan syaitan yang bengis sahaja dibelenggu, manakala yang lain masih bebas , kerana itu masih terdapat yang membuat maksiat di bulan Ramadhan”.

3. Menurut Imam Abu Hanifah pula : “ Semua jin dan syaitan dibelenggu. Namun masih ada orang melakukan kejahatan kerana syaitan telah menggunakan sebelas bulan untuk menerapkan nilai-nilai buruk dalam diri umat Islam. Kebiasaan buruk ini mampu mendorong seseorang ke arah kejahatan walau pada ketika syaitan dibelenggu”.

4. Al-Imam al-Qurthubiy pula berkata : “Maka jika ditanyakan bagaimana kita boleh melihat beberapa kejahatan dan maksiat berlaku dalam bulan Ramadhan secara banyak, jika dibelenggu para syaitan sepatutnya perkara itu tidak berlaku. Maka jawapannya ialah : “Sesungguhnya semua itu kurang berlaku pada orang-orang yang berpuasa dengan puasa yang memelihara syarat-syaratnya dan meraikan adab-adabnya, atau (yang dimaksudkan) dibelenggu sebahagian syaitan, iaitu syaitan yang degil atau melampau, (sebaliknya) bukan semua syaitan seperti yang terdapat di dalam sebahagian riwayat (hadith), atau maksudnya mengurangkan kejahatan dalam bulan Ramadhan, dan ternyata berlakunya kejahatan dalam bulan Ramadhan itu lebih kurang berbanding bulan yang lain, demikian juga tidak semestinya dibelenggu kesemua syaitan tidak berlakunya kejahatan dan maksiat, kerana ada juga sebab lain selain syaitan (yang membawa kepada kejahatan) seperti jiwa yang sememangnya jahat, dan kebiasaan yang jelek dan syaitan manusia.”

5. Sebahagian ulama yang lain pula berpendapat : “maksud para syaitan yang dibelenggu itu ialah sebahagian syaitan yang degil atau melampau, adapun selain daripadanya tidak dibelenggu. Inilah yang dinyatakan di dalam hadith: Maksudnya: “Dibelenggu padanya (Ramadhan) syaitan-syaitan yang degil atau melampau.”

6. Maka dibelenggu syaitan itu adalah perumpamaan melemahkan syaitan dalam menyesatkan dan menggoda umat Islam serta menghiasi syahwat mereka.7. Dinukilkan oleh Fadhilatul Syeikh ‘Atiyyah Saqr bahawa sebahagian ulamak ada menyatakan yang dimaksudkan “dibelenggu” itu ialah : “tidak dapat menguasai orang-orang yang benar-benar berpuasa dengan puasa yang sebenarnya, dengan meraikan setiap adab-adab termasuk memelihara lidah, pandangan dan semua anggota dari melakukan maksiat sebagai memenuhi sabda Nabi saw:Maksudnya: “Sesiapa yang tidak meninggalkan perkataan bohong dan perbuatan yang keji, maka Allah tidak ada hajat kepada makanan dan minuman yang ditinggalkannya.” (HR al-Bukhari)

Ahad, 5 Jun 2016

MAKANLAH KURMA

✔Dimakan sebelum berbuka.
✔Dimakan juga semasa sahur untuk mengelakkan lapar ketika berpuasa.
✔Walaupun diambil dengan kuantiti sedikit tapi jumlah tenaga yang diberikan pada badan agak tinggi.

SAKIT LUTUT LEGA SELEPAS BERBEKAM

👍Ramai yang sakit lutut sudah lega selepas berbekam,bagi kes lutut yang lama disyorkan berbekam seminggu sekali sebanyak 3x sesi yer..InsyaAllah sembuh..

👍Berbekam waktu ramadhan tidak membatalkan puasa.

📞Sebarang pertanyaan wasap 019 3079883.

Sabtu, 4 Jun 2016

SELAMAT BERPUASA DIUCAPKAN

✔Bulan puasa buka seperti biasa cuma cuma sebelah malam buka 10mlm - 12tmlm (mulai malam ini).

✔Berbekam tidak membatalkan puasa tetapi jika bimbang badan lemah syor berbekam diwaktu malam.

✔Promosi bekam di Shah Alam 10cup percuma 4cup harga RM50 bulan ramadhan sahaja.

Selasa, 31 Mei 2016

BEKAM MAMPU MENGAWAL TEKANAN DARAH TINGGI

✔Bagi mereka yang ada darah tinggi disyorkan mengamalkan sunnah berbekam 2 minggu sekali.

✔Titik bekam yang disyorkan ialah dibahagian kepala,tengkuk,bahu dan belakang badan.

✔Habbatus sawda juga perlu diambil setiap hari untuk maksimakan kadar kesembuhan.

✔Selepas berbekam boleh berjumpa perubatan moden untuk ujian tekanan darah tinggi pula.

👍Sebarang pertanyaan wasap 019 3079883.

Isnin, 30 Mei 2016

BEKAM SEBENARNYA MAMPU MERAWAT PENYAKIT BERAT

✔Banyak hadis sahih menganjurkan rawatan bekam pada umat islam.
✔Bagi orang yang sihat bila mengamalkan bekam insyaAllah terhindar dari pelbagai penyakit berat.
✔Bagi orang yang sudah ditimpa penyakit,bekam setakat ini sudah terbukti mampu merawat penyakit darah tinggi,kencing manis,gout,jantung dan banyak lagi.
✔Rawatan bekam secara berkala seperti seminggu sekali dan pengambilan habatus sawda 2 biji sehari istiqomah adalah perlu jika kita mengalami sebarang penyakit berat seperti 3 serangkai contohnya.

Sebarang pertanyaan wasap 019 3079883.

Jumaat, 27 Mei 2016

SAKIT KER BEKAM NIE ?

✔Tidak sakit
✔Menggunakan jarum halus dan pen bekam
✔Macam sakit kena gigit semut jer

TAHUN 2016 TAHUN FB ADS

✔Kaedah pemasaran menggunakan FB berbayar.
✔Pihak FB akan menghantar posting anda mengikut target market anda.
✔Target market mengikut jantina,umur,hobi dan lokasi.
✔Kadar bayaran FB ads melalui credit card dan perbankan internet.
✔Perlu belajar FB ads secara berkursus kerana perlu memahami target market,rebranding strategy dan copy writing skills.
✔Dilarang menceburi FB ads tanpa ilmu dikhuatiri berlaku pembaziran wang dan tidak menepati target market.
✔Para perawat islam dan perawat alternatif perlu pelajari FB ads.
✔Bila perniagaan dah maju anda boleh turunkan level FB ads anda kepada FB percuma,jangan terlalu bergantung pada FB ads untuk jangka panjang.
✔Anda boleh search di google dan fb taip " kursus fb ads" untuk hadiri seminar.

JIN KACAU ANDA ???

✔Petanda umum gangguan kerap mimpi seram,sakit kepala,dada,pinggang,tulang belakang lepas waktu asar keatas

✔Diperbuat dari pati air daun bidara dan limau purut yang dibacakan ayat ruqyah as-syifa selama 2 jam oleh perawat islam

✔Digunakan untuk mandian dan syampu kepala

✔Ada sedikit tindak balas panas/sejuk/pening/muntah jika ada gangguan jin yang aktif dalam badan

✔Merawat khusus penyakit gangguan jin seperti histeria,santau,sihir dan saka

✔Mencantikkan rambut

✔Merawat masalah bau badan

✔Merawat juga masalah sawan tangis bayi

✔Ejen diperlukan diseluruh Malaysia dengan harga istimewa

✔Kapasiti 250ml

👍TERMURAH DIPASARAN !!!
👍TERMURAH DIPASARAN !!!
👍TERMURAH DIPASARAN !!!

-------------------------------------------------------
Sebarang pertanyaan Whatsapp@SMS
012 9181195
012 9181195
012 9181195
--------------------------------------------------------

Rabu, 25 Mei 2016

JOM JOIN KURSUS BEKAM..

✔Barang-barang bekam,nota,makan minum,poster bekam dan sijil diberikan percuma.

✔Talaqi dan pengijazahan ayat ruqyah dan kerezkian.
-Strategi pemasaran internet,pendaftaran SSM serta pengurusan akaun semasa turut didedahkan.

✔Dalam 6 bulan pengurusan akaun semasa insyaAllah anda boleh memohon pelbagai pinjaman bank,pastikan versi islamik bukan konvensional.

✔Pendaftaran persatuan bekam yang dikawal selia TCM MOH.

✔Kursus bekam diadakan setiap Ahad 9pg-1.30ptg di Pusat Terapi Syifa Shah Alam mahar RM300.

✔Sebarang pertanyaan/pendaftaran wasap Utz Fadhil 010-5339160.

Selasa, 24 Mei 2016

KESELAMATAN ASAS BERBEKAM

✔Berbekam perlu dalam bilik dan tidak bole ditepi jalan/kaki lima.
✔Jarum bekam pakai buang.
✔Jurubekam pakai glove
✔Cawan bekam perlu direndam dengan clorox kemudian spray alcohol 75% dan dimasukkan dalam UV sterilizer 15min.

KHIDMAT BUANG BISA SANTAU

✔Kaedah terapi doa nurun nubuwah.
✔Bawa air mineral sebotol.
✔Bayaran ikhlas hati.
✔Kepakaran dalam bidang tarik bisa santau.
✔Pesakit perempuan sila bawa mahram.
✔Lokasi parit 7 timur Sungai Besar Selangor (kawasan tengah).
✔Waktu rawatan siang dan malam setiap hari.
✔Hubungi Utz Ihaq 019 2815491 sebelum datang.

Isnin, 23 Mei 2016

ANDA LESU KER TU ?

✔Jom berbekam amalan sunnah nabi insyaAllah badan kembali segar.
✔Usia sel darah merah 120 hari jika terkumpul dan tak dibuang melalui bekam badan boleh terasa lesu juga.
✔Banyak angin dalam akibat tak jaga pemakanan atau kurang tidur adalah penyumbang kelesuan juga.
✔Stress tempat kerja dan kesesakan trafik bole membuatkan lesu juga.
✔Minumlah air halia,berurut dan berbekam antara rawatan ampuh merawat kelesuan badan,insyaAllah berhasil.

SYAMPU BIDARA PEMUSNAH SIHIR

✔Produk terlaris keluaran Pusat Terapi Syifa

✔Harga pun murah mampu milik

✔Diperbuat dari pati air daun bidara yang dibacakan ayat ruqyah as-syifa selama 2 jam oleh perawat islam secara bergilir

✔Digunakan untuk mandian dan syampu kepala

✔Ada sedikit tindak balas panas/sejuk/pening/muntah jika ada gangguan jin yang aktif dalam badan

✔Merawat khusus penyakit gangguan jin seperti histeria,santau,sihir dan saka

✔Merawat juga masalah sawan tangis bagi bayi baru lahir

✔Menghilangkan bau badan

✔Mencantikkan rambut

✔Ejen diperlukan diseluruh Malaysia dengan harga istimewa

✔Produk ini hanyalah cabang ikhtiar sahaja Allah SWT penyembuh segalanya

-----------------------------------------------
NAK ORDER WHATSAPP
012 9181195
012 9181195
012 9181195
-----------------------------------------------